Belderok

Belderok, gevestigd op Industrieterrein Stampershoek in Oostburg, is gespecialiseerd in het maken van keukens, kasten en meubelen op maat. Dit maatwerk, in de eigen meubelmakerij, gaat bijna 100 jaar terug. Al in 1921 maakte de opa van Enno Belderok meubelen in zijn eigen werkplaats. 

Belderok Maatwerk

Belderok maakt meubels, keukens en kasten volledig op maat en naar wens van de klant. Van strak tot klassiek; iedere stijl is mogelijk. “Ieder meubel is door ons op maat te maken, van een badkamermeubel tot een tafel, en van een balie tot een bureau. Ook wat materialen betreft is er veel mogelijk en we bieden een keuze uit alle kleuren die je maar kunt bedenken.” 

Belderok 2.0

Op 1 december 2020 zijn we met een deel van het bedrijf verhuisd naar Neringweg 1 te Oostburg. Daar zijn wij gestart met een Technische Groothandel, Automaterialen, Ijzerwaren en Gereedschappen, CV, Elektra, Hang & Sluitwerk, Werkkleding en Werkschoenen. Op Neringweg 1 is ook de showroom gevestigd van Pelletcenter, Belderok Maatwerk en medio Oktober 2021 kunt u ook terecht voor Snowparts op Neringweg 1.

Pelletcenter 

In het Pelletcenter vindt u een uitgebreide collectie pelletkachels. Pelletkachels bieden volop warmte en zijn zeer zuinig; 20% zuiniger vergeleken met gas- en maar liefst tot 65% zuiniger dan olie gestookte kachels. De gezelligheid van een openhaard gecombineerd met een hoog rendement zorgt voor aangename warmte. Een pelletkachel is bovendien geheel CO2 neutraal en volledig thermostatisch regelbaar. Ook voor (gecombineerde) CV-installaties op pellets kunt u bij Pelletcenter terecht. 

Dat geldt natuurlijk tevens voor de pellets. Deze zijn uit voorraad leverbaar in bulk of zakjes. De kachels worden door ons geplaatst en geïnstalleerd. 

Snowparts 

Snowparts is min of meer uit hobby voor de skisport geboren. “Wegens gebrek aan een goede vakhandel in Zeeuws-Vlaanderen hebben we dit zelf ter hand genomen. Naast de verkoop van wintersportartikelen kunnen mensen hier ook hun ski’s en snowboards professioneel laten slijpen.”  Snowparts heeft het certificaat behaald voor Erkend Wintersport Specialist.

Belderok Vuurwerk

Tijdens de laatste dagen van het jaar kunt u bij ons terecht voor het mooiste vuurwerk van Vulcan Fireworks.